Uslovi kupovine

Načini plaćanja

Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

 • Gotovinom prilikom pouzeća.
 • Bankovnom karticom prilikom preuzimanja robe od dostavljača.
 • Plaćanje online bankovnim karticama: Plaćanje putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama: MasterCard, Maestro, Visa.
 • Uplatnicom u banci / internet bankarstvom avansno po detaljima sa predračuna.

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Tajnost vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.
WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi dostave i isporuke

 • Web Shop S-Control Technology internet trgovina vrši isporuku robe na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine za sve narudžbe.
 • Usluga dostave se naplaćuje 10 KM za porudžbine ispod 300 KM, besplatna je za porudžbine iznad 300 KM.
 • Dostava se vrši putem brze pošte.
 • Dostava se vrši do kupca / osobe koja je navedena za prijem robe prilikom kreiranja narudžbe.
 • S-Control Technology (smartsistemi.ba) kao prodavac je dužan isoručiti robu ili uslugu kupcu sa ovjerenim računom na kojem je jasno prikazano cijena robe i porez. U slučaju da roba ne bude na stanju ili se ne može isporučiti kupcu u navedenom periodu (period isporuke naveden ispod svakog artikla), kupcu se nudi zamjenska roba ili povrat novca u roku od 48 časa.
 • Kupac je obavezan pregledati fizičko stanje pošiljke prije potpisa/preuzimanja!

Uslovi povrata i reklamacije

 • Reklamacije proizvoda se priznaju uz predočeni račun kao dokazu kupovine.
 • U slučaju reklamacije kupcu se nudi zamjenski proizvod ili servisiranje istog proizvoda.
 • Za reklamacije koje su nastale nestručnom ugradnjom ili rukovanjem, ne priznajemo reklamaciju.
 • Reklamacije se mogu prijaviti na e-mail tehničke podrške ili pozivom na broj telefona (kontakt podaci prikazani na naslovnoj stani) u vremenu od 8-16 časova radnim danima. U roku od 24 časa od pristigle prijave tehnička podrška obrađuje prijavu i odgovara na zahtijev.
 • Garantni rok za svu robu je 12 mjeseci od dana isporuke (osim ako nije drugačije navedeno u opisu proizvoda na internet trgovini ili posebno navedeno od sektora prodaje, što se mora navesti na računu pod “produžena garancija” na određeni period).

Opšte

Web Shop S-Control Technology (smartsistemi.ba) zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.
Usluge koje Vam pruža Web Shop Internet prodavnica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama.
S-Control Technology nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.
Prillikom prikaza proizvoda, moguće su greške u: nazivima artikala; u cijenama; tehničkim opisima i fotografijama.

Shopping Cart
X