Ugradnja Smart brava na vrata stambenih i poslovnih objekata

Kategorija: Oznaka:

Isporučujemo i građujemo Pametne brave, Pametne cilndre i Pametne šifratore:

  1. Pametna brava sa 4 mogućnosti zaključavanja:
  • šifra
  • kartica
  • otisak prsta
  • ključ

Posjeduje aplikaciju na telefonu na našem jeziku (app može i na računar) preko koje se može upravljati (dodjeljivanje šifri u realnom i unaprijed zadanom vremenu i trajanju, informacije ulaska/izlaska, stanje baterije, alarm za neovlaštene pokušaje ulaska).
Modernog dizajna i sa osvjetljenim Touch displayom.
Mogućnst dodjeljivanja 100 šifri, 100 kartica, 100 otisaka prsta.
Ugrađuje se na postojeću bravu ili sa sopstevnim mehanizmom.
Koristi standarne baterije 4×1,5V AAA (nije potrebna struja) koje su lako zamjenjive.
U paketu dolazi Smart brava, mehanizam za zaključavanje elzet (ako se postojeći ne koristi), dvije kartice, dva mehanička ključa, dio za štok (ako se postojeći ne iskoristi), setom vijaka potrebnim za ugradnju i uputstvom za ugradnju i programiranje.
Pogodna je za hotele,apartmane, kancelarije, izdavanja stan na dan… jer osim što ima mogućnosti 4 vrste zaključavanja (šifra,kartia,otisak,ključ) nudi vlasnicima dodeljivanje šifri, brisanje i kontrolu sa udaljene lokacije preko mobilne aplikacije na koju se može dodati neograničen broj brava. Za kontrolu sa udaljene lokacije telefonom ili računarom, potreban je Gateway koji se poveže na internet mrežu objekta. Za objekte koji namaju potrebe daljinskog upravljanja idealan je izbor jer je jedina brava na tržištu koja je na baterije i nudi 4 vrste zaključavanja bez ikakvih kablova, šifratora, elektro prihvatnika i struje. Programira se manuelno na bravi ili preko telefona/računara.
Ne preporučuje se ugradnja na vanjska ulazna vrata koja su na direktnom udaru kiša/sunce, za sva ostala vrata može se ugrađivati. Prilagodljiva je za oba smjera otvaranja lijevo/desno. Posjeduju glasovnu (koja se može isključiti), zvučnu i svjetlosnu potvrdu prilikom kucanja šifri, otisaka, kartica. Touch display se atomatski upali dok se prst nasloni na njega, prinese kartica ili otisak na senzor za otiske.
Prilikom ugradnje, ako se ugrađuje na postojeći mehanizam, potrebno je samo bušenje jedne rupe Fi 12mm kroz vrata koja u slučaju kasnijeg vraćanja stare brave ulaze pod masku stare brave.
Isporučuje se sa računom i garancijom od 12 mjeseci.
Na raspolaganju Tehnička podršku za ugradnju, programiranje i korištenje.

2. Smart cilindar za vrata sa mogućnosti otvaranja šifra, kartica i ključ. Posjeduje aplikaciju na našem jeziku kojom se upravlja sa udaljene lokacije putem telefona i računara, postavljanje unaprijed zakazanih šifri i sa ograničenim vremenom važenja, izvještaj ulaska. Programiranje preko aplikacije. Jednostavna ugradnja, potrebno je samo izvaditi postojeći cilindar na bravi i ugraditi ovaj. Dizajniran za hotele,apartmane,stan na dan,kancelarije,zgrade… Pogodan za blinda vrata jer omogućuje sigurnosna zaključavanja kao i standardni cilindar, koristi se i za sva ostala vrata. Napajanje baterijsko (baterija dolazi uz cilindar). Koristi isti softver kao i brava tako da se može kombinovati u istim objektima sa bravama.

Garantni rok 12 mjeseci, račun dolazi uz robu.
Obezbjeđen servis i tehnička podrška i van garantnog roka.

3. Smart čitač/šifrator je samostojeći kontroler pogodan za ugradnju za vrata sa elektro bravom.
Ima mogućnosti očitavanja kartica/tag, šifra i upravljanje telefonom putem aplikacije.

Može se programirati ručno preko tastature i preko telefona. Šifre mogu biti zajedničke i pojedinačne. Kontroler se poveže na WiFi mrežu i može mu se pristupati telefonom (ako nema interneta onda samo izostaje pristup telefonom izvana)
Preko telefona sa bilo koje lokacije se ima uvid u sve ulaske/izlaske, dodjeljivanje šifri sa određivanjem vremena trajanja, ručno otključavanje. Koristi napon 12 Vdc male potrošnje.
Touch tastatura koja non-stop sija diskretnom plavom bojom daje mu izuzetno moderan dizajn.
Pogodan i za evidenciju ulazaka/izlazaka korisnika.
Idealno je rješenje za ulaze zgrada i objekata koje imaju elektro bravu i kao dodatak uz interfon jer koristi njihovo napajanje a nudi mogućnosti kartice, šifre i daljinsku kontrolu.
Jednostavan za ugradnju sa detaljnim uputstvom.

Sve proizvode uvozimo direktno od proizvođača i imamo ih u većem broju na stanju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ugradnja Smart brava na vrata stambenih i poslovnih objekata”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…

Shopping Cart
X