Akcija -24%!

Kontroler za klimu daljinski WiFi Smart sa aplikacijom za mobitel

65,00 KM

Na stanju

Šifra: 5304 Kategorije: ,
Univerzalni daljinski kontroler za klimu je idealno rješenje za upravljenje klimom sa udaljene lokacije.
Univerzalni daljinski (odgovara za sve tipove i proizvođače klima) tj. pametni WiFi kontroler radi preko bežičnih komunikacija, potreban mu je WiFi signal i preko aplikacije kontrolišete sve IR (Infra Red) uredjaje kao sto je TV, Klima, na daljinski karaoke, zvučnici itd.
Ovaj Smart Kontroler je uređaj za domaćinstvo koji povežete preko mobitel aplikacije i onda uprvljate sve po kući uređaje koji imaju daljinski: TV, klima, satbox i druge uređaje koje imaju daljinske upravljače.
Kontroler simulira daljinski upravljač, prilokom prvog paljenja preuzme kod od postojećeg daljinskog i pruza preko sopstvene aplikacije sve prednisti smart kontrolera.
Sve vam je sad na dohvat ruke…tj na mobitelu…bilo gdje u svijetu da ste možete kontrolisati svoje kućne aparate, programirati ih kad da rade i na koliko stepeni , upaliti/ugasiti, smanjiti/pojačati i još mnogo opcija.
Jednostavna ugradnja, uključi se u USB predviđen za WiFi upravljanje na unutrašnjoj jednici klime i automatski preuzima funkcju daljinskog upravljača (koji se može i dalje paralelno koristiti sa Smart kontrolerom). Kontroler se može smjestiti u klimu, na klimu ili bilo gdje u prostoriji.
Za slučaj da je klima starije proizvodnje i nema USB za kontroler, dovoljno je samo da se kabl od kontrolera uključi na adapter mobitela ili u neki USB računara i to je dovoljno za rad. Signalom 360 stepeni pokriva prostoriju do 100 kvadrata (ne mora se ugrađivati na klimu, važno je samo da je u istoj prostoriji).
Roba dolazi sa garancijom i računom.
Garantni rok 24 mjeseca od isporuke.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kontroler za klimu daljinski WiFi Smart sa aplikacijom za mobitel”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Shopping Cart
X