Akcija -14%!

Smart brava za vrata Touch sa aplikacijom

360,00 KM

Na stanju

Šifra: 5310 Kategorije: ,

Pametna brava sa 4 mogućnosti zaključavanja:

  • šifra
  • kartica
  • otisak prsta
  • ključ

Posjeduje aplikaciju na telefonu na našem jeziku (app može i na računar) preko koje se može upravljati putem bluetooth veze (dodjeljivanje šifri u realnom i unaprijed zadanom vremenu i trajanju, informacije ulaska/izlaska, stanje baterije, alarm za neovlaštene pokušaje ulaska, izvještak ulazaka…)

Modernog dizajna i sa osvjetljenim Touch displayom.

Mogućnost dodjeljivanja 100 šifri, 100 kartica, 100 otisaka prsta.

Ugrađuje se na postojeću bravu ili sa sopstvenim mehanizmom.

Koristi standarne baterije 4×1,5V AAA (nije potrebna struja) koje su lako zamjenjive.

U paketu dolazi Smart brava, mehanizam za zaključavanje elzet (ako se postojeći ne koristi), dvije kartice, dva mehanička ključa, dio za štok (ako se postojeći ne iskoristi), setom vijaka potrebnim za ugradnju i uputstvom za ugradnju i programiranje.

Pogodna je za hotele, hostele, apartmane, kancelarije, izdavanja stan na dan… jer osim što ima mogućnosti 4 vrste zaključavanja (šifra,kartcia,otisak,ključ) nudi vlasnicima dodeljivanje šifri, brisanje i kontrolu sa udaljene lokacije preko mobilne aplikacije na koju se može dodati neograničen broj brava. Za daljinsko upravljanje preko telefona i računara potreban je Gateway koji se veže na lokalni internet (WiFi ili LAN). Ako nije potrebna daljinska kontrola u tom slučaju nije potreban Gateway. Moguće je upravljanje i kontrola preko računara udaljenih ili na recepciji. Za objekte koji namaju potrebe daljinskog upravljanja idealan je izbor jer je jedina brava na tržištu koja je na baterije i nudi 4 vrste zaključavanja bez bilo kakvih kablova, šifratora, elektro prihvatnika i struje. Programira se manuelno na bravi ili telefonom/računarom. Softver sa aplikacijom licenciran.

Ne preporučuje se ugradnja na vanjska ulazna vrata koja su na direktnom udaru kiša/sunce, za sva ostala vrata može se ugrađivati. Prilagodljiva je za oba smjera otvaranja lijevo/desno. Posjeduju glasovnu (koja se može isključiti), zvučnu i svjetlosnu potvrdu prilikom kucanja šifri, otisaka, kartica. Touch display se atomatski upali dok se prst nasloni na njega, prinese kartica ili otisak na senzor za otiske.

Prilikom ugradnje, ako se ugrađuje na postojeći mehanizam, potebno je samo bušenje dvije rupe Fi 12mm kroz vrata koja u slučaju kasnijeg vraćanja stare brave ulaze pod masku brave.

Isporučuje se sa ovjerenim računom i garancijom 24 mjeseca (garanciju mi zaprimamo i otklanjamo kao direktni uvoznici opreme). Plaćanje moguće žiralno ili gotovinski. Dostava besplatna Brzom poštom u BiH.

Nudimo isporuku sa mogućnosti ugradnje, tehničku podršku za ugradnju i programiranje ako kupac ugrađuje, obuku za korištenje, daljinski monitoring po zahtijevu kupca.

Klikom na link ispod možete vidjeti video:

https://www.instagram.com/reel/Cj051hqgbOC/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Smart brava za vrata Touch sa aplikacijom”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…

Shopping Cart
X