Smart šifrator čitač kartica i otiska prsta Touch K2F sa aplikacijom, metalni

245,00 KM

Na stanju

Šifra: 5322 Kategorije: , ,

Pametni šifrator sa 4 mogućnosti zaključavanja:

  • šifra
  • kartica
  • otisak prsta
  • aplikacija

Posjeduje aplikaciju na telefonu na našem jeziku (aplikacija može i na računar) preko koje se može upravljati putem bluetooth veze (dodjeljivanje šifri u realnom i unaprijed zadanom vremenu i trajanju, informacije ulaska/izlaska, izvještaj ulazaka…)

Modernog dizajna i sa osvjetljenim Touch display-om i antivandal aluminijskom kućištu, pogodan za vanjsku ugradnju jer je zaštićen od vlage IP66.

Mogućnost dodjeljivanja 1000 korisnika, 100 otisaka, programiranje putem telefona.

Koristi napon 12VDC, kartice 13.56MHz.

Pogodna je za hotele, hostele, apartmane, kancelarije, izdavanja stan na dan… jer osim što ima mogućnosti 4 vrste zaključavanja (šifra,kartcia,otisak prsta,app) nudi vlasnicima dodeljivanje šifri, brisanje i kontrolu sa udaljene lokacije preko mobilne aplikacije na koju se može dodati neograničen broj brava. Za daljinsko upravljanje preko telefona i računara potreban je Gateway koji se veže na lokalni internet (WiFi ili LAN). Ako nije potrebna daljinska kontrola u tom slučaju nije potreban Gateway. Moguće je upravljanje i kontrola preko računara udaljenih ili na recepciji. Za objekte koji namaju potrebe daljinskog upravljanja idealan je izbor jer je jedini šifrator na tržištu koji nudi 4 vrste zaključavanja. Programira se telefonom preko aplikacije TTLock putem Bluetooth veze. Softver sa aplikacijom licenciran.

Posjeduju glasovnu (koja se može isključiti), zvučnu i svjetlosnu potvrdu prilikom kucanja šifri, kartica, otisaka. Touch display se atomatski upali dok se prst nasloni na njega, prinese kartica.

Koristi kartice 13.56MHz standardne dimenzije (86x54x0,8mm) printabilne hotelske ili mini verzije tag privjesak (50x30x2mm), po izboru kupca. Mogućnost dodatne isporuke hotelskih nosača kartica (nosači su programibilni i aktiviraju se bežično samo na programirane kartice), što omogućava da se sa istom karticom ulazi u sobe i aktivira struja u sobi (standardni hotelski model). Moguće je i uvezivanje sa ostalim Smart bravama, šifratorima i cilindrima iz naše ponude.

Isporučuje se sa ovjerenim računom i garancijom 24 mjeseca (garanciju mi zaprimamo i otklanjamo kao direktni uvoznici i serviseri opreme). Plaćanje moguće žiralno ili gotovinski. Dostava Brzom poštom u BiH.

Nudimo isporuku sa mogućnosti ugradnje, tehničku podršku za ugradnju i programiranje ako kupac ugrađuje, obuku za korištenje, daljinski monitoring po zahtijevu kupca.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Smart šifrator čitač kartica i otiska prsta Touch K2F sa aplikacijom, metalni”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…

Shopping Cart
X