Full 1
S-control Technology
Sigurnije stanovanje
Full 1
Full 2
S-control Technology
Smart home tehologija
Full 2
Full 3
s-control Technology
Alarmi kao dodatan izvor zaštite
Full 3
previous arrow
next arrow

Naše usluge

Inteligentni i sigurnosni sistemi

Pametne kuće

Naš Smart Home sistem se brine za sigurnost, udobnost i uštedu energije u vašem domu. Upravljajte svim funkcijama sistema i njegovih dodatnih senzora s vašeg pametnog telefona.
Nakon što instaliramo Smart Home uređaje i dodatke, aplikacija vam pomoću centralne jedinice sistema omogućuje upravljanje dodacima i senzorima kao što su kamera, multisenzor svjetlosti, pokreta i temperature, senzor vrata/prozora, pametnim utičnicama te drugim dodacima koji se mogu spojiti na sistem.

Alarmi i sistemi zaštite

Elektronski sistemi tehničke zaštite čija je osnovna namjena detektovanje neovlašćenog ulaska ili štetnog događaja (razbojništvo, požar) u prostoru koji štite i o tome obavjeste korisnika sistema.

Projektovanje, ugradnja, ispitivanje, održavanje sistema i elektroinstalacije

Smart home (pametne kuće) projektujemo, izvodimo i održavamo na postojećim objektima (gdje su već urađene elektro instalacije) i na objektima u fazi gradnje.

Na postojećim objektima gdje nije izvodljivo ugradnja kablova i opreme nudimo WiFi opremu koja se ugrađuje u postojeću instalaciju (moduli pod prekidače, tastere, osigurače) kojim se integrišu sa postojećim instalacijama i WiFi povežu sa Home serverom preko koga se upravlja cijelim sistemom.

Na objektima u izgradnji gdje je moguća ugradnja kablova i opreme nudimo kompletan sistem po KNX standardu sa vezama po BUS sistemu.

Za sve sisteme Smart home instaliramo licenciran softver od proizvođača opreme, licenicirane aplikacije za daljinsko upravljanje putem mobilnih telefona i tableta, garanciju i višegodišnji servis i podršku. Izrađujemo i sve elektroinstalacije vezane za naše sisteme sa tehničkim timom i inženjerima licenciranim za slabu i jaku struju. Sisteme Smart home ugrađujemo u svim vrstama i namjenama objekta (zgrade, kuće, proizvodne pogone, vile sa pratećim objektima, vikendice…).

Računarsko-telefonske mreže izrađujemo kao strukturalne mreže sa višenamjenskom upotrebom, centralizovanom u čvorištima (server soba) sa mogućnosti povezivanja optičkim kablovima sa komunikacionim centrom. Vršimo ugradnju pasivne i aktivne opreme sa završnom konfiguracijom.

Sisteme video nadzora izrađujemo WiFi i sa instalacijom, analogne i IP. Ugrađujemo opremu Hik Vision, Bosch, Uniview, Dahua.

Protiv provalne sisteme ugrađujemo bežično i sa instalacijom. Ugrađujemo opremu Paradox, DSC, Hik Vision, Bosch. U Protiv provalni sistem je moguća i dogradnja sistema dojave požara sa izradom elaborata o ispitivanju. Sve sisteme tehničke zaštite (video nadzor, protiv provalni, kontola pristupa i evidencije radnog vremena) ugrađujemo sa tehničkim osobljem koji posjeduje „Ovlaštenje za obavljanje poslova tehničke zaštite lica i imovine“ izdatom od MUP-a.

Sisteme dojave požara izrađujemo adresabilne i konvecionalne, sa opremom WizMart Global Fire, Bosch. Nakon ugradnje i puštanja u rad vrši se testiranje sistema sa izdavanjem elaborata ispitivanja od ovlaštene institucije.

Sisteme detekcije CO gasa izvodimo u svim poslovnim i stambenim objektima.

Sisteme kontrole pristupa i evidencije radnog vremena izvodimo sa opremom Geo Vision, Dahua, Hik Vision, Bosch.

Sisteme audio i video interfona ugrađujemo u svim stambenim i poslovnim objektima (postojeći i u gradnji). Koristimo opremu Hik Vision, Dahua, Bitron, Bticino.

Optičke mreže izvodimo za potrebe instalacionih mreža objekata i za potrebe Telekom provajdera. Vršimo nastavljanje i završavanje optičkih kablova, mjerenje, izradu atesta optičkih kablova i mjernih protokola optičkih mreža, izradu projekata i izvedbeno-tehničkih dokumentacija.

Zašto da nas pozovete?

Sve na jednom mjestu !

Tim koji radi kao jedno, uz maksimalno zalaganje da komplet izrada bude na najvišem mogućem nivou.

Galerija radova

Za hitne pozive Vam stojimo na raspolaganju !

Sve rezervne delove možete poručiti na jednom mjestu !

Šta naši klijenti kažu o nama​

"Izuzetno sam zadovoljan sa saradnjom sa firmom S-Control Technology. Ljudi su fantastični a pre svega profesionalni"
Djuro Manojlović
"Topla preporuka od mene za firmu S-Control Technology. U rekordnom roku urađeni svi dogovoreni radovi"
Darko Kovačević
"Saradnja na najvišem mogućem nivou. Svaka preporuka za ovu divnu ekipu"
Milan Bjelić

Pozovite nas

+387 66 415 414

Pišite nam

Adresa

Braće Pišteljića 1
Banja Luka

Društvene mreže

Shopping Cart
X